Gå til forsiden
 

Nerthus - tidsskrift og forlag
 

Nerthus - forlag

udgiver skrifter med relevans for det helsepædagogiske og socialterapeutiske arbejde af Karl König og andre forfattere.

 

Bøger:

Albert Eman

Kalevala i lyset af Rudolf Steiners antroposofi
ISBN 87-989808-0-7

Albert Soesman

De tolv sanser
ISBN 978-87-989808-3-4

Hæfter:

 

Karl König

Sanseudvikling og legemserfaring

 

Karl König

Barnets første tre år


Nerthus-forlaget ved Bodil Pedersen, Landsbyvænget 13 st., 8464 Galten, bodilmp@gefiber.dk

 

 

 

 

 

 

 


Ny tidskrift for helsepædagogik og social terapi som ønsker belyse samtidsspørgsmål udefra et antroposofisk grundsyn.

KAIROS vil gerne være et tidsskrift for alle der arbejder på antroposofisk inspirerede institutioner, i beslægtede sammenhænge eller på anden måde interesserer sig for dette arbejde.
KAIROS vil gerne være i takt med tiden, forstået på den måde, at indholdet skal være vedkommende og relevant og nutidigt, så medarbejdere og andre interesserede kan se sig selv og deres egen virkelighed i det.
Indholdet i KAIROS må gerne være af en karakter, der ikke forudsætter et dybt og mangeårigt kendskab til antroposofien, og således kan læses og umiddelbart forstås af alle. Samtidig ser KAIROS det som sin opgave at formidle den sundhedsfremmende pædagogiske impuls, der ligger i Helsepædagogisk kursus og en lang række andre foredrag og bøger af Rudolf Steiner.
KAIROS vil gerne være det naturlige talerør for, hvad der rører sig i den Helsepædagogiske bevægelse, det oplagte sted for information, formidling og annoncering.
KAIROS ser det som sin opgave, at formidle nyheder, begivenheder og i det hele taget relevante sammenhænge i det Nordiske Helsepædagogiske arbejde, såvel som det arbejde der foregår i andre lande.

Gå til KAIROS´ hjemmeside her